Voorbereidingen

Filipijnen, Indonesië, Vietnam, here we come!

Naast dat we de Filipijnen hadden gepland en in principe alleen een open ticket naar Manilla hadden aangeschaft, is er in de afgelopen weken best wat bij geboekt. We waren het er al snel over eens dat we na een maand Filipijnen graag Indonesië wilden gaan ontdekken en aangezien we daar sowieso meer dan 1 eiland willen zien leek het ons handig om vooraf al een visum voor 60 dagen te aan te schaffen bij de Ambassade. Omdat we in Den Haag wonen, was dit voor ons een thuiswedstrijd en konden we hier op elke willekeurige werkdag het visum aanvragen.

Wat we bij de Ambassade wel nodig hadden, was een doorreisticket naar een volgend land of een vlucht terug naar huis. Aangezien we tegen die tijd nog niet naar huis willen, werd het een doorreisvlucht naar een volgend land en dat wordt.. VIETNAM! We vliegen op 1 december naar Jakarta, en op 28 januari van Bali Denpasar naar Hanoi, Vietnam. Wil je de exacte reisroute weten? Bekijk dan ons bovenstaande YouTube filmpje!

5 comments

 1. Top, leuk gemaakt, ben eigenlijk super jaloers.
  Het komt wel goed volgens mij, gezien deze voorbereidingen.

  We gaan het zien, veel plezier.

 2. Gaaf allemaal wat een mooie stap, heel veel plezier alvast.
  Arie en Lia

 3. Barry Ramp

  Heel interessant,en heel leuk dat jullie die stap hebben genomen.
  veel plezier.
  21 oktober 2017

 4. Noor! Neem zeker weten vanaf Bali een bootje naar Gili! Ik heb tips wij hebben daar geslapen in een boomhut en gesnorkeld met schildpadden, echttt een aanrader!

  1. Leuk San! Dan gaan we je tegen die tijd contacten eind januari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *