Sinds het moment dat wij samen zijn hebben wij allebei de wens gehad om ooit in ons leven samen een lange reis te gaan maken. Dat deze wens na een jaar samen zijn al in vervulling kwam hadden wij eigenlijk niet echt verwacht!

We droomden regelmatig weg bij mooie foto’s van de Filipijnen, Indonesië, Sri Lanka en tientallen andere landen. Het was voor ons vaak een manier van ontspannen om samen te neuzen naar mooie plekken op de wereld. Na een paar maanden dromen kwamen we gunstige tickets tegen met een vertrekdatum op 3 november en hebben we deze enkele reis geboekt naar de Filipijnen. Nu we allebei onze baan, huis en vastigheid hebben opgezegd komt het nu echt dichtbij!

Noraly – Al 5 jaar droom ik van deze reis, nu is
het de tijd om hem te gaan maken! Mijn passie voor fotografie kan ik op deze reis goed gebruiken om onze blog van mooie beelden te voorzien.

Tomas – Na anderhalf jaar zelfstandig te hebben gereisd heb ik ontdekt wat mij blij maakt. Gitaar spelen, zingen, surfen, basketballen, maar vooral op elk moment van het leven genieten!