FoodIndonesië

Bandung: One Eighty Coffee & Music

Ben je op zoek naar een tof restaurant in Bandung? Dan zit je bij One Eighty Coffee & Music aan het goede adres. Het café heeft een super uniek concept waarbij ze een verticale tuin combineren met een zwembad in het café. Wat?! Een zwembad? Ja echt!

Klanten kunnen van hun eten & drinken genieten terwijl ze kunnen voetenbaden in het zwembad. Dit werkt heerlijk verkoelend in zo’n warme stad als Bandung! Voor degene die dit een ietwat vies idee vinden om hun voeten onder te dompelen in een bad met veel anderen, geen paniek, er zijn ook nog tafels binnen waar je aan kunt zitten. Het was bij ons helaas wat regenachtig, dus langer dan 5 minuten hebben we niet buiten gezeten.

Wat maakt One Eighty Coffee in Bandung zo bijzonder?

Naast dat ze een uniek café hebben door het zwembadgedeelte, wat ik persoonlijk nog nooit eerder gezien had, serveren ze ook nog eens superlekkere gerechten. Van pizza tot pasta, van sandwich tot steak. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Zoek in de avond een plekje op de tweede verdieping, daar kun je ook nog eens genieten van live-muziek. De prijzen zijn het zeker waard, voor een goede cappuccino betaal je zo’n 25.000 rupiah (€1,50) en voor een heerlijke pasta pesto ben je 45.000 rupiah kwijt (€2,75).

Overall, One Eighty is echt een aanrader! Het eten was verassend lekker, en het café biedt een uniek interieur. Ben je van plan in Bandung te overnachten op weg naar Jogjakarta? Sla dit café dan zeker niet over!

Instagram: @oneeightycoffee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *